Profiteer deze week nog van de woonweekactie en ontvang tot 25% extra korting *m.u.v. horren en dakraam rolgordijnen

Måling

Ved montering i karmen må du trekke fra 1 cm fra målene målt av deg.
se på oppmålings info»

- minste bredde 30 cm | maksimal bredde 200 cm.
- minste høyde 30 cm | maksimal høyde 200 cm.
Neste steg

Farger

Lime tre
Abachi
Neste steg

Stigebånd/Stigesnor

Farge på stigebånd (bredden på båndet er 12 mm):

Velg farge

Pass på: Fargene og materialene til våre produkter kan se annerledes ut på skjermen.

Neste steg

Betjeningsside

Tips! Når du skal montere trepersienner ved siden av hverandre i en karm, velg da betjening på yttersiden på begge persiennene. Slik har du ingen snorer hengende i midten

 

Pass på: Valget “vende venstre- heve og senke venstre' og 'vende høyre – heve og senke høyre” er kun mulig til persienner bredere enn 50 cm.

Neste steg

Ekstra alternativer

In de dag  Dekkliste
Op de dag Pynteprofil ( tilleggNOK 90,-)

Pass på: Pynteprofil er kun mulig å velge når du har montering "på karmen" (på veggen).

Kommer persiennen til å henge på et vippevindu av plast? Velg da sideføring ogc klemmestøtter.
Tips! Hvis du skal montere trepersiennene på et vindu som kan åpnes, velg da for sideføring.
Neste steg

Rom referanse & Antall
Trepersienner 25mm

Trepersienner har en varm og luksuriøs utstråling. Trepersienner 25 mm passer veldig bra til små vinduer.

 

Beskrivelse

Tre persienner 25mm Abachi wood

Trepersienner laget etter dine mål har vært populære i noen år. De har en trendy og stilfull utstråling, som skaper et fint lysinfall og dermed en koselig atmosfære i rommet. Trepersiennene laget etter mål fra Nordeko er av svært god kvalitet, slik at du i mange år kan nyte fin og komfortabel solskjerming. Velg ønsket stil og farge og la deg bli overrasket over den skarpe prisen!

Bestille rimelige trepersienner? Det gjør du på nett!

Trepersienner har en luksuriøs utstråling. Vårt ønske er å kunne hjelpe alle til fin solskjerming, og derfor har vi trendy trepersienner til hvert budsjett. Lime-kolleksjonen består av glatte lameller. Leter du etter trepersienner med en fin trestruktur på lamellene? Se da på vår Abachi-kolleksjon. Lamellene i denne kolleksjonen har en fin naturlig trestruktur. Grunnet materialet er hver lamell unik, noe som gjør at trepersienner har en veldig luksuriøs utstråling og karakter.

Trepersienner med eller uten stigebånd

Visste du at du kan bestille dine trepersienner med stigebånd? Alle våre trepersienner blir standard levert med stigesnor, men de kan også leveres med et stilfullt stigebånd, om dette er ønskelig. Stigebånd skaper ekstra klasse. Velg en farge som passer ved lamellene for å skape en fin balanse, eller gå for en helt annen farge for å gi litt kontrast til rommet!

Hvis du ønsker å beholde utsikten ut optisk stor, anbefaler vi å velge stigesnor. Stigesnor gir en rolig utstråling til rommet.

Trepersienner til hvert rom

Trepersienner er en type solskjerming, men med en dekorativ funksjon. Lamellene regulerer lysinnslippet og gir ønsket privacy. Trepersienner har ikke en mørkleggende/blendings-funksjon, og det vil alltid være noe lysinnslipp mellom lamellene. For en varm utstråling og mørklegging av rommet kan vi anbefale en kombinasjon av trepersienner og gardiner. Ønsker du å vite mer om våre gardiner? Ta kontakt med oss.

Takket være den brede fargekolleksjonen er det en passende trepersienne for ethvert interiør. Hvite trepersienner er perfekte for et klassisk interiør med mange nøytrale farger. Trepersienner i antrasitt er perfekte for et industrielt interiør. Og for en botanisk ‘look’ er en naturlig trefarge helt perfekt.

Hvordan tar jeg mål for trepersienner?

Oppmålingen er nokså enkel, men det er viktig å tenke på hvordan du ønsker å montere trepersiennene. Vil du montere trepersiennene mellom to vegger/i karmen, eller på en vegg/på karmen? Ved montering i karmen (mellom to vegger) måler du opp bredden mellom de to veggene og trekker fra en centimeter. Ved montering på karmen måler du opp ønsket bredde og høyde (inkludert ønsket overlapp med karm/vegg). Se også våre oppmålingsinstrukser hvor oppmålingen blir forklart steg for steg.

Hvordan monterer jeg trepersiennene?

Monteringen er veldig enkel! Vi leverer universale braketter, som er egnet for både montering i karmen og på karmen. Disse skrur du fast på de punktene du ønsker å montere trepersiennen. Deretter klikker du toppkassen til trepersiennen på brakettene. For å se de eksakte stegene kan du se på monteringsveiledningen vår.

Hva må jeg tenke på når jeg bestiller trepersienner?

Når du bestiller nye trepersienner er det greit å se på et antall punkter:

 • Vil du montere trepersiennene på en dør eller et vindu? Trepersiennen kan klapre når du åpner døra eller vinduet. Ønsker du å plassere den på en dør eller et vindu er det derfor greit å velge sideføring. Dette er en tynn ledning på sidene av trepersiennen som festes i toppen og bunnen, som gjøre at den blir hendende på plass.
 • Er det et dørhåndtak i veien? Et dørhåndtak er en hindring som kan gjøre at persiennen ikke kan bli plassert eller betjent riktig. I dette tilfelle anbefaler vi å ta kontakt med oss, slik at vi kan finne best mulig løsning.
 • Hvilken farge velger du? I vår kolleksjon finnes mange stiler og farger, som gjør at det alle kan finne en passende trepersienne. Går du for en kontrast eller leter du etter en rolig balanse?

Trepersienner i hvert hjem, også din!

Ønsker du å bestille trepersienner laget etter dine mål? Da er du på riktig sted. Vi har nemlig en stor online kolleksjon for trepersienner. Ønsker du å se trepersiennene våre i virkeligheten? Da er du alltid velkommen til vårt showroom i Hønefoss. Her kan du se de forskjellige tretypene og fargene.

Justering

Pass på: Skal du montere flere trepersienner rett ved siden av hverandre? Da kan vi ikke garantere at lamellene henger på samme høyde. Dette kommer av at det alltid vil være noe strekk i stigesnoren eller stigebåndet og ved forskjellige mål vil vekten også spille en rolle. Ved å velge ja på justering kan vi begrense dette så mye som mulig for deg, men vi kan aldri utelukke det helt.

Tre er et naturprodukt, som gjør at fargen og strukturen kan avvike fra fargeprøver eller eventuelle trepersienner bestilt på et tidligere tidspunkt. Eksponering til sollys kan også føre til fargeforandring. Temperatur- og fuktsvingninger i rommet kan eldre lamellene og kan forårsake krumninger. Dette hører til produktet og dekkes ikke av garantien.

Tekniske data

Lime Tre

Mål
Bredde på lamellene: 25mm
Mål toppkasse: 25 x 25mm
Mål bunnlisten 14 x 27mm
Maksimal leverbare mål: 200 cm bredde x 200 cm høyde
Minimal leverbare mål: 30 cm bredde x 30 cm høyde
Annet  
Stigesnor: Kun tilgjengelig med stigesnor
Bedieningssysteem: Betjeningssnorer, tilgjengelig i 4 alternativer
Høyde på lamellene Høyde på pakken
50 cm 12 cm
100 cm 20 cm
150 cm 28 cm
200 cm 36 cm

Abachi

Mål
Bredde på lamellene: 25mm
Mål toppkasse: 25 x 25mm
Mål bunnlisten 14 x 27mm
Maksimal leverbare mål: 240 cm bredde x 260 cm høyde
Minimal leverbare mål: 30 cm bredde x 30 cm høyde
Annet  
Stigesnor: Kun tilgjengelig med stigesnor
Bedieningssysteem: Betjeningssnorer, tilgjengelig i 4 alternativer
Høyde på lamellene Høyde på pakken
50 cm 12 cm
100 cm 20 cm
150 cm 28 cm
200 cm 36 cm
Beregne mål

Trepersienner i karmen (i karmen eller mellom to veggdeler)

 • Mål bredden på karmen på to steder (oppe og nede)
 • Mål høyden på karmen på to steder (høyre og venstre)
 • Bestill den minste målte bredden (minus 1 cm for klaring)
 • Bestill den måltehøyden (alt i cm, uten klaring)
 • Høyden er inkl. toppkasse

Trepersienner karmen (på karmen eller på veggen)

 • Mål bredden på karmen på to steder (oppe og nede)
 • Mål høyden på karmen på to steder (høyre og venstre)
 • Bestill den minste målte bredden - og høyden pluss overlapp (i cm) - Høyden er inkl. toppkasse
 • Høyden er inkl. toppkasse
Alternativer
montagebeugel

Monteringsbøyle
Ved alle trepersienner blir det levert standard universelle monteringsbraketter, egnet til både montering ‘i karmen’ og ‘på karmen’.


sierkoof

Pynteprofil
Ved alle trepersiennene i vår kolleksjon blir det standard levert med en dekkprofil. Når du velger montering 'på karmen', kan du også velge om du ønsker en pynteprofil. Som vist på bildet ved siden av kan du se at dette er en spesialt laget pynteprofil, for å utføre lamellene pent på siden også.


sierkoof

Sideføring
Når du velger for sideføring går det en ståltråd fra øverst til under persiennen, som blir festet på døren eller et vindu som kan åpnes. På grunn av dette kan ikke persiennen klapre. Med sideføring kan du fortsatt bruke persiennen normalt.


Betjening

Betjeningssystemet til trepersiennene 50 mm består av en snor til å heise og senke persiennen. Vendingen av lamellene skjer ved å hjelp av en vendesnor. Noen ganger kan det være en stor forskjell på hvilken side du ønsker betjeningen, for eksempel når det er et skap som kan hindre betjeningen av persiennen.

Du kan velge mellom følgende fire sammensetninger:

Alternativ A:

Heve og senke vesntre, vende høyre

Optie a

Alternativ B:

Vende venstre. Heve og senke høyre

Optie b


Alternativ C:

Heve og senke venstre, vende venstre

Optie c

Alternativ D:

Vende høyre, heve og senke høyre

Optie d

Pris

Tviler du på prisen av aluminiumpersiennene våre? Vi jobber alltid for å holde prisene så lave som mulig. Dette kan vi gjøre fordi vi produserer i egen fabrikk.

 

Derfor velger du oss

 • Gode priser
 • Produsert i egen fabrikk
 • Levert innen 15-21 virkedager
 • 2 års garanti

Kan jeg hjelpe deg med noe?

32 12 23 37

I denne butikken blir det trygt betalt med: