Ofte stilte spørsmål

Hva er leveringstiden?
Den gjennomsnittlige leveringstiden er 14-20 arbeidsdager. Obs! Har du bestilt flere typer solskjerming i samme ordre kan det hende disse leveres på forskjellige dager. Du mottar alltid en mail med et sporingsnummer slik at du kan følge ordren din. Skulle produktet ditt ikke være på lager på fabrikken tar vi kontakt med deg så fort som mulig.
Har jeg garanti?
Ja, garantien er på 2 år etter leveringsdatoen med følgende dekning:
Garantien er gyldig ved tilfellet av dårlig kvalitet på produktet som er blitt levert og bearbeidede materialer. Skader som skyldes feil bruk, feil montering, eller noen modifikasjoner eller endringer gjort av kunden er utelukket garantien. Garantien gjelder ikke for små avvik i farge og/eller glans, som ifølge de tekniske standarder regnes som normale. Når det gjelder skreddersydde varer tillates en toleranse på +/- 5 mm når det gjelder bredden og +/- 45 mm når det gjelder høyden. Skade på emballasje skal meldes umiddelbart til ansatte ved transportselskapet som leverer pakken og det må merkes (registreres) på fraktetiketten. Eventuelle skader på lameller eller toppkassen må bli reklamert innen 7 dager etter leveringsdato. Etter denne fristen kan bare tekniske problemer reklameres. Etter at vi har godkjent klagen, må produktet bli sendt tilbake til oss og vi vil fikse skaden innen 10-17 dager og returnere produktet til deg. Hvis solskjermingen ikke returneres i originalemballasjen, kan ikke MinSolskjerming gå god for eventuelle skader. Kunden har ikke annen rett på vår garanti enn det som er nevnt ovenfor.
Med hvilke betalingsmåter kan jeg betale?
Alle produktene på MinSolskjerming.no blir skreddersydd til deg. Derfor ber vi deg betale hele beløpet før levering. Du kan enkelt og sikkert betale med kredittkort (Visa og MasterCard) eller med PayPal.
Jeg har en klage. Hva gjør jeg?
Vennligst send oss en klar beskrivelse av klagen via e-post, sammen med et bilde av denne. Husk å oppgi navn og ordrenummer, i tillegg til et telefonnummer du kan nås på i løpet av dagen. Klager blir besvart innen 4 dager.

Trepersienner

Er stigebånd standard?
Nei, du kan velge mellom et stigesnor eller en stigeband.
Hvilket materiale er trepersiennene laget av?
Trepersiennene er laget av Lindetre, Paulownia, og av Abachi tre, en tresort som er enormt sterk. Paulownia tre er lett i vekten og har en trestruktur, Lindetre er litt glattere og Abachi tre kan bli behandlet til bredere lameller.
Hva er antall bånd på en persienne?
Bredde persienne 30-84,9cm : 2 stigebånd
Bredde persienne 85-149,9cm : 3 stigebånd
Bredde persienne 150-209,9cm: 4 stigebånd
Bredde persienne 210-269,9cm: 5 stigebånd
Bredde persienne 270- 295cm: 6 stigebånd
Hvor høy er lamellepakken når den er trukket inn?
Høyde persienne
Høyde på lamellene Pakkehøyden Pakkehøyden
50 cm 13,1 cm 13,6 cm
100 cm 17,2cm 18,2 cm
150 cm 21,3 cm 22,8 cm
200 cm 25,4 cm 27,4 cm
250 cm 29,5 cm 32 cm
300 cm 33,6 cm 36,6 cm
350 cm 37,7 cm 41,2 cm
400 cm 41,8 cm 45,8 cm

 

Hva er målene på toppkassen?
25mm lamellbredde: toppkasse hxd 25 x 25mm bunnprofil hxb 14 x 27mm
50mm lamellbredde: toppkasse hxd 51 x 57mm bunnprofil hxd 15 x 50mm.
Er trepersienner egnet til bruk på badet?
Våre trepersienner blir ofte brukt på badet, men er ikke laget spesielt til dette. Ved eventuelle fuktskader kan ikke dette reklameres.
Hva betyr sideføring?
Trepersienner kan utstyres med sideføring, som gjør at persiennen ved hjelp av en ståltråd kan spennes på vinduskarmen. Sideføring er spesielt egnet til montering på dører og vinduer med for eksempel toppsving.
Jeg vil først plassere en testorder og deretter bestille til hele etasjen. Er fargen garantert den samme?
Materialet av de forskjellige produktpartiene kan vise noe fargeforskjell. Vi anbefaler så langt det lar seg gjøre å alltid bestille flest mulig ordre til det samme rommet på en gang.

 

 

Derfor velger du oss

  • Gode priser
  • Produsert i egen fabrikk
  • Levert innen 15-21 virkedager
  • 2 års garanti

Kan jeg hjelpe deg med noe?

32 12 23 37

I denne butikken blir det trygt betalt med: